Noutăți: Informații utile!
Acum ești aici: Home \ Noutăți
CE NOUTĂȚI AVEM?
Digital Brain dorește să vă informeze de fiecare dată când face o achiziție nouă de echipament, de noile posibilități de realizare a articolelor, precum și să prezinte noile produse din Shop-ul Online - Digital GIFT.

Imprimanta Flatbed Roland VersaUV LEJ 640S
Roland VersaUV LEJ-640S
Ultimul echipament intrat în producție este imprimanta flatbed Roland VersaUV LEJ 640S. Imprimantele flatbed VersaUV din seria S oferă versatilitate maximă în imprimarea UV, pentru a depăși standardele de imprimare color și substraturile convenționale.
Seria S imprimă direct CMYK plus alb și lucios pe aproape orice substrat flexibil sau rigid sau obiecte cu o înălțime de până la 200 mm și o greutate de 100 kg / mp – deci este posibilă imprimarea directă de înaltă calitate pe articole considerate anterior prea grele sau prea groase și cu o dimensiune maximă de imprimare de 320x160cm. Cu seria S de la Roland, singura limită este imaginația dumneavoastră.
Modelele din seria S sunt ideale pentru producția de volum mare a produselor personalizate și articolelor de branduri corporatiste care au putut fi imprimate anterior pe materiale in rolă. Cu acest echipament obținem mai mult decât culoare simplă pentru a crea imagini color de înaltă calitate, logo-uri și multe altele. În plus, imprimăm pe obiecte mai puțin obișnuite, cum ar fi piele, sticlă, plexiglass, lemn, parchet, lambriu, gresie, marmură, metal, piese de mobilier, instrumente muzicale, obiectele electrice, gadgeturi și multe altele.
DigitalGIFT - Shop Online
Lansarea magazinului online DigitalGIFT are ca scop deschiderea produselor noastre către clienții casnici. În timp ce Digital Brain este un brand destinat societăților comerciale și agențiilor de publicitate, DigitalGift este un magazin online care vine în întâmpinarea clienților casnici cu o gamă variată de produse, de la articole vestimentare textile de uz casnic și până la accesorii pentru decorarea casei, biroului și a mașinilor, a căror calitate atinge standarde înalte și pentru care folosim tehnologii ecologice și de ultimă generație.
Suntem în măsură să vă realizăm articolul personalizat așa cum vi l-ați imaginat, la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri rezonabile!
Grație faptului că folosim diverse metode de imprimare, putem imprima orice, de la texte și logo-uri, până la tot felul de elemente grafice, ilustrații și chiar fotografii.